Parkeringstilladelser

Parkeringstilladelser med nem digital registrering

Digital registrering

Til beboelsesområder og virksomheder tilbyder P-Control parkeringstilladelser med nem digital registrering. Det betyder, at du får minimal administration, mens beboere, gæster og medarbejdere får en nem automatisk løsning.

Hvis det ønskes, kan du kombinere digital registrering med fysiske gæstekort. Det kan være relevant, hvis der er brugere i bebyggelsen, der af den ene eller anden grund ikke bryder sig om digitale parkeringsløsninger.

Farvel til mærkater og kort

P-Control tilbyder skræddersyede parkeringsløsninger inden for elektroniske parkeringstilladelser, som via nummerpladegenkendelse knytter bil og ejers p-tilladelse automatisk. Det betyder farvel til licensmærkater og gæstekort, for den digitale registrering er ofte den bedste letteste løsning både på virksomhedens arealer og i beboelsesområder.

Nem registrering, høj sikkerhed

Elektronisk p-tilladelse er en oplagt løsning for både beboere og ansatte. Det er nemt at oprette, slette og forny brugere i systemet, hvilket letter administrationen og sparer tid. 

Samtidig er det en bekvem, sikker og hurtig løsning for parkanterne.

Slut med gæstekort

Mange virksomheder har behov for at udstede tilladelser til gæsteparkering, så besøgende kan parkere uden risiko for at få en kontrolafgift.  

Med digitale gæstetilladelser er det nemt for gæster at taste deres nummerplade ind på en tablet. Alternativt kan du oprette gæsten via computer eller mobiltelefon, når de ankommer til virksomheden – og så er parkeringen straks registreret.

Der sker løbende udvikling på området, så er du interesseret i løsningen, kan det være en god ide at kontakte os for at høre om mulighederne.

P-Control logo parkeringskontrol parkeringsselskab

P-Control er en helt igennem danskejet parkeringsselskab, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Kontakt

Bemærk


P-Control er blevet til Q-Park

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service og flere muligheder.
Gå til Q-Park’s hjemmeside her

Hvis du ønsker at indgive en indsigelse på en kontrolafgift udstedt før 1. december 2022, så fortsæt her.

This will close in 0 seconds