Mobilbetaling

Betal med mobilen - nem og hurtig parkeringsservice

Parkér og betal med mobil app

Alle, der har en mobiltelefon kan betale for en parkering, uanset hvilket abonnement man benytter. Mobilbetaling fungerer ved, at den parkerende, som ønsker at parkere på området, downloader en af de nævnte apps, der alle er tilgængelige for både iPhone og Android, og følger anvisningerne i den pågældende app.

Hvordan fungerer løsningen for parkanten?

Så hvis du ønsker at betale med mobilbetaling, skal du registreres som kunde hos det mobilbetalingsfirma, du ønsker at bruge. Alt, du skal gøre, er at downloade firmaets app, hvor du skal til- og afmelde parkeringen. Herefter kan app’en benyttes til at betale for parkering på området.

Du kan f.eks. betale med www.easypark.dk og www.parkman.dk.

Kan kombineres med digitale p-tilladelser og betalingsautomater

De forskellige koncepter fremgår af firmaernes hjemmesider, og du kan vælge det firma, hvis muligheder og faciliteter passer bedst til dit behov.

Mobilbetaling kan kombineres med digitale P-tilladelser og betalingsautomater. Tal med P-Control og find den parkeringsløsning, der passer bedst til dit parkeringsareal.

P-Control logo parkeringskontrol parkeringsselskab

P-Control er en helt igennem danskejet parkeringsselskab, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Kontakt

Bemærk


P-Control er blevet til Q-Park

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service og flere muligheder.
Gå til Q-Park’s hjemmeside her

Hvis du ønsker at indgive en indsigelse på en kontrolafgift udstedt før 1. december 2022, så fortsæt her.

This will close in 0 seconds