Det siger kunderne

P-Control samler på tilfredse kunder

Får altid løst problemerne

Vi får altid løst problemerne. Hvis der har været nogle episoder, taler vi om det i telefonen, og finder ud af, hvem der har haft ret eller uret i en situation. Vi har altid en god og venlig dialog, og P-Control er altid til at få fat i. Tager de ikke telefonen, vender de altid hurtigt tilbage, så jeg behøver ikke ringe flere gange.

Tillid til at P-Control gør det, de skal

Jeg har tillid til, at P-Control gør det, de som parkeringsselskab. Jeg hører sjældent noget fra nogle beboere, og jeg har en forventning om, at hvis jeg ikke får brok, foregår alt, som det skal. Jeg er tilfreds, fordi jeg kan se, at det nu er sjældent, at biler holder ulovligt. Og hvis der er nogen, der får en afgift, er det fordi, at det er, som det skal være.

Så jeg synes, det fungerer fantastisk. Jeg har ikke noget bøvl. Tingene fungerer. Og hvis det ikke fungerer, vil jeg mærke det hurtigt, for så er jeg en af de første, der vil høre det.

Venlige parkeringsvagter

Når man på gaden opsøges af en p-vagt fra P-Control, er det ganske almindelige venlige mennesker. Og hvis de giver en parkeringsbøde, og beboeren er utilfreds, taler de pænt og ordentligt og udleverer gerne telefonnummeret til selskabet (da de ikke selv kan slette en parkeringsbøde).

Parkeringsvagter fra andre selskaber kommer derimod rendende i noget, der ligner politiuniformer, og med alle mulige remedier, fx tåregas, i bæltet, samtidig med, at de prøver at udvise autoritet og ikke er specielt venlige.

P-Control logo parkeringskontrol parkeringsselskab

P-Control er en helt igennem danskejet parkeringsselskab, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Kontakt

Bemærk


P-Control er blevet til Q-Park

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service og flere muligheder.
Gå til Q-Park’s hjemmeside her

Hvis du ønsker at indgive en indsigelse på en kontrolafgift udstedt før 1. december 2022, så fortsæt her.

This will close in 0 seconds