Betalingsautomater

Et godt valg til store parkeringsområder

Gør det nemt at betale for parkering

Betalingsautomater og mobilbetaling: Tilbyd en fleksibel betalingsparkering

Hvis du vil øge fleksibiliteten for parkanterne, er en kombination af betalingsautomater og mobilbetaling ofte en god model.

Sammen med ejeren af arealet udarbejder vi vilkårene for parkeringskontrollen. P-Control tilbyder at opsætte automaterne og tage sig af den daglige drift og vedligeholdelse. Kontakt os for at finde den parkeringsløsning, der passer bedst til dit areal.

P-Control tilbyder:

  • At opsætte automater
  • Mobilbetaling
  • Administration og vedligeholdelse af begge

Betalingsautomater er en god og nem måde for dine kunder at betale for deres parkering. Kombinationen af betalingsautomat og mobilbetaling øger brugervenligheden og sikrer optimal drift af parkeringsområdet.

God løsning på områder med mange brugere

Betalingsautomater er ofte brugt på de store parkeringsområder med mange brugere. Betalingsautomater kan kombineres med automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR), hvor parkeringsbilletten er afløst af ANPR-kameraer, der noterer bilernes ankomst og videregiver oplysningerne til betalingsautomaterne, hvor kunden får oplyst prisen ved parkeringen, når de indtaster registreringsnummer på bilen og dermed kan betale.

P-Control logo parkeringskontrol parkeringsselskab

P-Control er en helt igennem danskejet parkeringsselskab, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Kontakt

Bemærk


P-Control er blevet til Q-Park

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service og flere muligheder.
Gå til Q-Park’s hjemmeside her

Hvis du ønsker at indgive en indsigelse på en kontrolafgift udstedt før 1. december 2022, så fortsæt her.

This will close in 0 seconds