Dit parkeringsareal er
i gode hænder

100% danskejet parkeringsselskab med fokus på fleksibilitet
og service

P-Control er ikke bare parkeringsløsninger

En mærkesag

For os er parkeringsservice en mærkesag. Derfor vil vi med rimelighed og god forretningsmoral gerne være med til at give dit parkeringsområde et bedre ry.

Alle, der færdes på parkeringsarealer, vi administrerer, får en ordentlig behandling, Samarbejdet med vores kunder bunder altid i en tæt og respektfuld dialog.

Dit areal er noget særligt

Ingen områder er ens, og der kan være store forskelle fra det lille supermarked til lufthavnen, boligforeningen eller kontorhotellet. Det stiller krav til skræddersyede parkeringsløsninger, fleksibilitet og stor forståelse for behov og tilpasninger.

Det skal være let at bruge P-control

Vores mål er at levere den højeste kvalitet og serviceniveau til parkanterne og den mest brugervenlige samt lette parkeringsløsning til ejerne. For administration er ikke noget, du skal bekymre dig om.

Innovative parkeringsløsninger

Vi løber helst forrest. Derfor er vores løsninger innovative. Vi anvender nye it-teknologier inden for parkeringsudstyr og kan tilbyde de mest effektive, fleksible og let tilgængelige muligheder inden for parkeringsservice. Endvidere er uddannelse, træning og vidensdeling af vores medarbejdere en selvfølge – for vi ved, det giver mere værdi til vores kunder.

Åbenhed og transparens

Vi tror på, at den bedste service opnås ved at stille høje krav til vores medarbejdere, ligesom årelang erfaring gør det muligt hurtigt og nemt at løse udfordringer, der skulle opstå.

Derfor P-Control

Vi tager udgangspunkt i den enkelte opgave, og vores arbejde er kendetegnet ved kundernes mulighed for indflydelse, ligesom det er naturligt, at du har kontakt med den samme personlige parkeringsrådgiver.

Imødekommenhed og smidigt samarbejde er helt centralt, for vi ved, at når vores arbejde baseres på tryghed, driftssikkerhed og pålidelighed og en god dialog, er vi nået langt.

 
P-Control logo parkeringskontrol parkeringsselskab

P-Control er en helt igennem danskejet parkeringsselskab, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Kontakt

Bemærk


P-Control er blevet til Q-Park

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service og flere muligheder.
Gå til Q-Park’s hjemmeside her

Hvis du ønsker at indgive en indsigelse på en kontrolafgift udstedt før 1. december 2022, så fortsæt her.

This will close in 0 seconds