P-licens

Nem digital registrering.

Farvel til mærkater og kort

P-Control tilbyder skræddersyede løsninger indenfor elektroniske parkeringslicenser, som via nummerpladegenkendelse knytter bil og ejers p-tilladelse automatisk. 

Det betyder farvel til licensmærkater og gæstekort, for den digitale registrering er den letteste løsning både på virksomhedens arealer og i beboelsesområder.

Nem registrering, høj sikkerhed

Elektronisk p-licens er en oplagt løsning for både beboere og ansatte. Det er nemt at oprette, slette og forny brugere i systemet, hvilket letter administrationen og sparer tid. 

Samtidig er det en bekvem, sikker og hurtig løsning for parkanterne, som blot skal aktivere deres licens via en tilsendt mail for at være korrekt registreret med øjeblikkelig virkning.

Optimalt også til sikrede steder

 Den digitale p-licens er også optimal til sikrede parkeringsområder, da den kan kombineres med bomanlæg og kameraer til nummerpladegenkendelse eksempelvis.

Slut med gæstekort

Mange virksomheder har behov for at udstede tilladelser til gæsteparkering, så besøgende kan parkere uden at blive opkrævet kontrolafgift.

Med elektronisk p-licens er det nemt for gæster at taste deres nummerplade ind på en tablet, når de ankommer til virksomheden – og så er parkeringen straks registreret.

Er P-Licenser det rigtige til jeres arealer? Kontakt P-Control så finder vi en løsning tilpasset jeres behov.

P-Control er en helt igennem dansk ejet virksomhed, der drives ud fra traditionelle danske værdier og forretningsmoral. Vi tager hånd om dit parkeringsareal, og vi lægger vægt på, at alle, der færdes på arealet, får en ordentlig behandling.

Quickmenu

Betalingsparkering

P-licens

Indsigelser

Om P-control

Kontakt

Smedevej 3, 3200 Helsinge

N
CVR: 32891373

GDPR - Persondata

Copyright  P-Control